DJ apparatuur huren

Wil je thuis een feest geven maar beschik je niet over DJ apparatuur? Of heb je een gave locatie gevonden voor een evenement maar beschikken zij niet over de juiste apparatuur? Niet getreurd, het evenement kan nog steeds door gaan! Bij ons huur je de beste DJ apparatuur.

Verhuur DJ apparatuur

Wat verstaan we onder DJ apparatuur? Dat is helemaal afhankelijk van jouw wensen! We verhuren verschillende complete muziekinstallaties met mengpaneel. We hebben pakketten samengevoegd met meerdere producten. Denk hierbij aan een complete DJ set met geluid, een losse DJ booth, een lichtset of een lichtshow. Hiervoor gebruiken we de nieuwste systemen die we natuurlijk helemaal up-to-date houden.

Instructie

Als je bij ons DJ apparatuur komt huren, dan geven wij je vooraf een uitgebreide instructie. Hierdoor sluit jij zelf eenvoudig de apparatuur op locatie aan. Mocht je er toch niet uitkomen, dan zijn we altijd bereikbaar om je op afstand nog even te helpen.

Verhuur DJ apparatuur los

Naast de complete pakketten verhuren we ook losse apparatuur voor mensen die een andere opstelling willen gebruiken dan onze standaard pakketten. Je kunt bij ons bijvoorbeeld een los Pioneer mengpaneel huren, een DJ monitor set (2 losse geluidboxen van de beste kwaliteit), een losse DJ booth of een lichtset/lichtshow. De merken die we verhuren zijn ook verschillend zodat iedereen (van amateur tot professional) bij ons terecht kan voor het huren van DJ apparatuur.

Het Pioneer mengpaneel wat we verhuren is de nieuwe versie van de XDJ-RX, de Pioneer XDJ RX2. Het mengpaneel heeft een touch screen in full-color en een handig qwerty toetsenbord waarmee je snel je favoriete nummers op zoekt. Bovendien heb je geen laptop meer nodig om muziek af te kunnen spelen. Plug je USB-stick in het Pioneer mengpaneel en geniet van je eigen muziek. Als je wel gebruik wil maken van je eigen muziekcollectie op je laptop, dan is het wel mogelijk om deze aan te sluiten op de Pioneer XDJ-RX2.

Lichtset huren

Zoals je al hebt kunnen lezen verhuren we naast DJ apparatuur ook apparatuur om een gave lichtshow mee te geven. Een feest of evenement is niet compleet zonder mooie verlichting of een lichtshow. De lichtset die we verhuren bestaat uit LED-verlichting op een statief. Het statief bevat 4 LED parren die sfeervolle verlichting geven en eenvoudig te bedienen zijn. Stel met de afstandsbediening makkelijk de kleuren van de spots in. Hierbij kun je kiezen uit veel verschillende kleuren. Het statief zorgt ervoor dat je de spots stevig wegzet op de gewenste plek.

De lichtset wordt met een transporttas geleverd. Hiermee verplaats je de lampen snel zonder dat ze beschadigen. De stroomkabel en afstandsbediening vind je in het voorvak van de transporttas.

Kosten DJ apparatuur

De kosten van het huren van DJ apparatuur is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Het gaat erom of je de apparatuur voor één of meerdere avond huurt, welke apparatuur je wil gebruiken en de hoeveelheid apparatuur die je nodig hebt. Losse DJ apparatuur huren is wat goedkoper dan een set huren en de prijs is per merk ook weer verschillend. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. We denken graag met je mee!

Bruiloft

Bruiloft

Het trouwfeest, dé dag waarop je viert dat je samen met je geliefde in het liefdesbootje stapt. Lees hier meer over...

Drive-in show

Drive-in show

De Drive-in Show van vroeger is terug! Organiseer je binnenkort een feestje?

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Een jaarlijks personeelsfeest is natuurlijk dé manier om te laten zien dat je geeft om je medewerkers. Lees hier alles over...

LICHT,GELUID OF DJ GEAR HUREN

LICHT,GELUID OF DJ GEAR HUREN

Wil je thuis een feest geven maar beschik je niet over DJ apparatuur? Lees hier meer over...

Waarom kiezen voor DJ Milan?

Zijn jullie opzoek naar een DJ die van jullie feest een onvergetelijke avond kan maken? Dan ben je bij DJ Milan aan het juiste adres! We hebben al meer dan 10 jaar ervaing met onze DJ Shows voor bruiloften en feesten maar ook voor in het Café kan je ons inhuren.

Hoe wij dat doen?

Door een combinatie van persoonlijk contact, een unieke werkwijze, heldere all-in prijzen, ervaren professionele allround DJ en keuze uit meerdere DJ shows.

Daarnaast kennen wij de meeste locaties waardoor wij jullie een eerlijk advies kunnen geven voor de beste invulling van de avond.

Info & boekingen

Het geven van een onvergetelijk feest is bij DJ Milan zo geregeld. Door het kiezen van een professionele DJ kun je eenvoudig een onvergetelijk feest geven. DJ Milan is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!