Drive-in Show huren bij Milan Budding

De Drive-in Show van vroeger is terug! Organiseer je binnenkort een feestje? Ben je op zoek naar een bedrijf wat de juiste, unieke sfeer kan creëren? Dan ben je bij Milan Budding aan het juiste adres! Steel de show met de Drive-in Show van Milan Budding en organiseer een onvergetelijke avond.

Wat is een Drive-in Show?

Vaak is er op een feestlocaties niet de juiste apparatuur aanwezig om een knalfeest te geven. Dit zorgt ervoor dat de (ingehuurde) DJ altijd eigen apparatuur mee moet nemen. Bij een Drive-in Show is dit niet nodig. Dit is namelijk een DJ, die met zijn eigen apparatuur, een show verzorgd op locatie. De invulling van de show is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Gaat het om een bruiloft, een 80’s party of een bedrijfsfeest? Geen probleem, de Drive-in DJ draait wat jij wil horen!

Voordelen van de Drive-in Show van Milan Budding

Het grootste voordeel van een Drive-in Show huren, is dat je een feestlocatie kunt uitzoeken zonder rekening te hoeven houden met de aanwezigheid van de juiste apparatuur. Vooral bij bruiloften is dit echt een uitkomst. Vaak zijn locaties en zalen erg sfeervol maar missen ze de juiste licht- en geluidapparatuur om het dak er echt af te laten gaan. Bij Milan Budding is dit geen probleem, onze Drive-in DJ neemt zijn eigen apparatuur mee. Het kost ook veel minder stress, omdat op locaties apparatuur vaak toch niet goed werkt en er dan last minute nog reparaties gedaan moeten worden of apparatuur helemaal vervangen moet worden.

Een Drive-in Show is eigenlijk een ‘all inclusive’ onder de DJ shows. De meeste DJ’s draaien alleen muziek, voor het licht en geluid moet dan apart nog iemand ingehuurd worden. Deze zorgen heb je niet als je een Drive-in Show huurt bij Milan Budding. We nemen al het benodigde materiaal (en de mensen die ermee kunnen werken) mee en daarmee ook al jouw zorgen uit handen! Een knalfeest organiseren was nog nooit zo makkelijk!

Kosten Drive-in Show huren

Jouw wensen bepalen de kosten van een Drive-in Show. De show wordt namelijk helemaal afgesteld op jouw voorkeur en wensen. Je kunt ervoor kiezen om alleen een Drive-in DJ te huren, die het muziekgenre speelt wat jij wil horen, maar je kunt ook kiezen voor een totaalpakket voor licht en geluid.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere dingen die invloed hebben op de kosten van een Drive-in Show huren. De locatie bijvoorbeeld en duur van de show hebben invloed op de kosten. Een avondvullend programma is logischerwijs wat duurder dan een Drive-in DJ die een show geeft van een uur. Tot slot heeft de hoeveelheid apparatuur die meegenomen moet worden ook invloed op de prijs.

Gepersonaliseerde Drive-in Show bij Milan Budding

Wil je meer weten over het huren van een Drive-in Show bij Milan Budding? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! We beantwoorden graag je vragen en helpen je vanuit onze expertise met het samenstellen van de perfecte Drive-in Show. Zo wordt jouw avond er één om meer te vergeten!

Bruiloft

Bruiloft

Het trouwfeest, dé dag waarop je viert dat je samen met je geliefde in het liefdesbootje stapt. Lees hier meer over...

Drive-in show

Drive-in show

De Drive-in Show van vroeger is terug! Organiseer je binnenkort een feestje?

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Een jaarlijks personeelsfeest is natuurlijk dé manier om te laten zien dat je geeft om je medewerkers. Lees hier alles over...

LICHT,GELUID OF DJ GEAR HUREN

LICHT,GELUID OF DJ GEAR HUREN

Wil je thuis een feest geven maar beschik je niet over DJ apparatuur? Lees hier meer over...

Waarom kiezen voor DJ Milan?

Zijn jullie opzoek naar een DJ die van jullie feest een onvergetelijke avond kan maken? Dan ben je bij DJ Milan aan het juiste adres! We hebben al meer dan 10 jaar ervaing met onze DJ Shows voor bruiloften en feesten maar ook voor in het Café kan je ons inhuren.

Hoe wij dat doen?

Door een combinatie van persoonlijk contact, een unieke werkwijze, heldere all-in prijzen, ervaren professionele allround DJ en keuze uit meerdere DJ shows.

Daarnaast kennen wij de meeste locaties waardoor wij jullie een eerlijk advies kunnen geven voor de beste invulling van de avond.

Info & boekingen

Het geven van een onvergetelijk feest is bij DJ Milan zo geregeld. Door het kiezen van een professionele DJ kun je eenvoudig een onvergetelijk feest geven. DJ Milan is ervaren in het geven, het verzorgen en met het optreden op verschillende feesten en evenementen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!